Investera i en trapphusmalningstockholm

Genom att investera i en trapphusmalningstockholm ser du till att din byggnad ger ett gott första intryck. Oavsett om byggnaden är en allmän plats, kontorsbyggnad eller hem för privatpersoner är det viktigt för alla som vistas i byggnaden att den känns fräsch. Entrén är det första intrycket man får och trapphuset det andra.

Fräsch färg på väggarna som inte blivit nött eller tråkig genom åren, färgade ledstänger, målat tak och rent golv är viktigt att upprätthålla om man vill ge ett gott intryck. Det är därför en smart idé att investera i en trapphusmålning i Stcokholm mellan varven.

En trapphusmalningstockholm

När den Främsta trapphusmalningstockholm hjälper dig underhålla trapphuset kan du räkna med ett bra resultat. Målerifirman är noggrann och lyssnar på sina kunders önskemål. Du får en tydlig offert som innehåller materialkostnad, arbetstimmar och hur lång tid väggarna behöver för att torka. En målning ska helst ske så effektivt som möjligt så att gästerna i byggnaden inte behöver befinna sig på en arbetsplats allt för länge. Dessutom sätts lappar upp som talar om att väggar och stänger är nymålade.

Förutom trapphusmålning i Stockholm kan du anlita firman för tapetsering och målning i bostäder, fasadmålning och takmålning. Är din byggnad i behov av en uppfräschning bör du kontakta måleriföretaget redan idag.

Underhåll säljer in byggnaden

Ett misstag många fastighetsägare gör är att de glömmer bort underhåll av fastigheten. Det är lätt att bara samla in pengar från hyresgäster och låta det flyta på. Men om man inte investerar i städare och ständigt ser över kvalitén på fastigheten tappar den snabbt värde och hyresgästerna letar sig vidare.

Anlita städare, se till att målningen är välgjord, funktioner i fastigheten fungerar (ex. hiss, lampor osv), belysning är korrekt och att det är lätt att kontakta en vaktmästare om man vill rapportera in ett fel eller liknande. Enkla knep som ser till att din fastighet är efterfrågad och hyresgästerna är nöjda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *