Anlita en flyttfirma i Norrköping

Om du ska flytta inom, till eller från Norrköping, kan du anlita en flyttfirma i Norrköping. Så fort du vet när du ska flytta är det bra om du anlitar en Marknadsförd Flyttfirma Norrköping som du kan lita på. Det är många som ska flytta, därför kan du inte vänta med att kontakta en flyttfirma. Då kanske de inte har ledigt den dagen du ska flytta.

Hitta rätt flyttfirma i Norrköping

Om du inte känner till någon bra flyttfirma i Norrköping, och inte heller någon släkting eller vän har någon att rekommendera, är det nätet som gäller. Sök på flyttfirma i Norrköping och du lär få flera träffar på flyttfirmor. Men … Vilken firma ska du då välja? Det är inte helt enkelt om du får tio träffar. Då gör du bäst i att läsa igenom deras hemsidor ordentligt, se om deras organisationsnummer finns, om firman har F-skattsedel och är momsregistrerad. När du hittat några firmor som du tycker verkar okej kan du ringa dem, eller skicka ett mejl, där du berättar när du ska flytta, och vad du behöver hjälp med. Glöm inte bort att du har rätt till det förmånliga RUT-avdraget. Då betalar du endast hälften av kostnaden till flyttfirman, och de i sin tur får resten av pengarna av Skatteverket.

Dagen du ska flytta

När det är dags att flytta har du antingen redan plockat ner alla dina lösa saker som porslin, prydnadssaker, kläder med mera i de kartonger du fått låna av flyttfirman. Har du och firman istället kommit överens om att flyttgubbarna ska plocka ner dina saker, och sedan plocka upp dem i din nya bostad gör de det, eller så kanske du vill plocka upp dina saker själv i lugn och ro. När du är färdig slår du flyttfirman i Norrköping en signal, och de kommer och hämtar kartongerna igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *